Tim Bosselaar

Foto Niels van Steenbergen

Foto Niels van Steenbergen

In mijn werk kan ik steunen op een brede en stevige achtergrond. Door het combineren van een (wetenschappelijke) opleiding in stem, spraak en taal met een jarenlange ervaring in theater en lesgeven ben ik in staat goed onderbouwd en professioneel maatwerk te verrichten.

Ik studeerde Taalwetenschap en Neurolingu├»stiek. Aan deze wetenschappelijke opleiding heb ik later een meer toegepaste, praktische variant toegevoegd in de vorm van een studie Logopedie. Tijdens en na mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in de richting van stem, zang en theaterlogopedie. Daarnaast volgde ik verschillende cursussen, onder andere in Estill Voice Training (EVTS) en in Complete Vocal Technique (beide zangmethodes). Ik had jarenlang een eigen logopediepraktijk waarin ik volwassenen met uiteenlopende stem-, spraak- en ademproblemen behandelde.

Ik heb jarenlang in het theater gewerkt, als technicus en ontwerper van licht en geluid. Ik ken het theater dus van binnenuit. Niet alleen achter de schermen, maar ook op het podium heb ik de nodige ervaring als (amateur)zanger en speler.

Naast mijn werk als zelfstandig stemcoach en trainer werk ik als docent aan de Hogeschool van Amsterdam en aan de Koningstheateracademie in Den Bosch.

Klik hier voor een volledig cv en hier om contact met me op te nemen.