WERKWIJZE

Je stemgeluid is iets heel persoonlijks. Iedereen klinkt anders en iedere spreeksituatie vraagt weer om een andere benadering. Daarom is het onmogelijk een one-size-fits-all-benadering te hanteren. Mijn coaching en training is dan ook altijd maatwerk. Ik begin altijd met een (kosteloos) intakegesprek waarin we kennismaken, bekijken wat ik wel of niet voor je kan betekenen en waarin we samen een plannetje maken over of en hoe we vervolgens aan het werk gaan.

Het belangrijkste is wat mij betreft dat jouw verhaal uiteindelijk zo goed mogelijk verteld wordt.

Hier vind je meer informatie over een door mijzelf ontwikkeld model waar ik in mijn werk heel veel gebruik van maak. En hier vind je meer informatie over de werking van de stem.

Locatie

Op dit moment heb ik geen vast locatie van waaruit ik werk. Ik kom graag naar je (werkplek) toe en als dat niet handig is, zoeken we ergens anders een geschikte ruimte. Omdat ik in Utrecht woon, is een vrij groot gebied voor mij vrij makkelijk te bereiken.

Tarieven

Individueel

Mijn tarieven zijn afhankelijk van een aantal factoren. Soms duurt een sessie een, soms anderhalf en soms maar drie kwartier. Ook speelt de locatie een rol. Uitgaande van een beperkte reistijd reken ik voor individuele sessies € 80,00 per uur, inclusief btw (dat komt neer op € 68,12 exclusief). Als je een eigen bedrijf(je) hebt, is de btw uiteraard aftrekbaar. Voor iedereen, ondernemer of niet, geldt dat je de kosten voor stemcoaching altijd bij de belastingdienst kunt opgeven als aftrekpost, onder het kopje ‘studiekosten en andere scholingsuitgaven’.

Voor groepen

Voor groepen bepaal ik mijn tarief per opdracht, afhankelijk van locatie, groepsgrootte, duur van de training/workshop en het karakter van de opdrachtgever (commercieel bedrijf, non-profit, stichting etc.).

Neem contact met me op voor een prijsopgave.