Locatie

Op dit moment heb ik geen vast locatie van waaruit ik werk. Ik kom graag naar je (werkplek) toe en als dat niet handig is, zoeken we ergens anders een geschikte ruimte. Omdat ik in Utrecht woon, is een vrij groot gebied voor mij vrij makkelijk te bereiken.

Tarieven

Individuele coaching

Mijn tarieven zijn afhankelijk van een aantal factoren. Soms werk ik een uur met mensen, soms anderhalf en soms maar drie kwartier. Ook speelt de locatie een rol. Uitgaande van een beperkte reistijd reken ik voor een individuele sessie van een uur € 80,- inclusief btw (dat is € 68,12 excl.) Als je een eigen bedrijf(je) hebt, is de btw uiteraard aftrekbaar. Voor iedereen, ondernemer of niet, geldt dat je de kosten voor stemcoaching bij de belastingdienst kunt opgeven als aftrekpost, onder het kopje ‘studiekosten en andere scholingsuitgaven’.

Workshops en training

Voor groepen bepaal ik mijn tarief per opdracht, afhankelijk van locatie, groepsgrootte, duur van de training/workshop en het karakter van de opdrachtgever (commercieel bedrijf, non-profit, stichting etc.).

Neem contact met me op voor een prijsopgave.